Velkommen

Dalum Lystfiskerforening er en forening, hvor du kan nyde din interesse for lystfiskeri og glæde ved at færdes i naturen med ligesindede. Vi er en forening, som har eksisteret i mange år, da vi blev stiftet i 1937.

Foreningen ejer et stort klubhus (350 m2) med plads til et væld af aktiviteter. Herudover ejer vi et bådehus og en "havn" bådebro direkte til Odense å, bare 500 m fra klubhuset.

Aktiviteter er afgørende for trivselen i en forening, og bestyrelsen forsøger at imødekomme ønsker om forskellige aktiviteter fra medlemmerne. I øjeblikket har foreningen aktiviteter for seniorer, såsom fast ugentlig aften for seniorer, som ønsker at binde sine egne fluer, fast månedlig sammenkomst for seniorer over 60 år, jævnlige tilrettelagte fisketure til kysten og i åen, samt aktiviteter omkring vores bådehavn.

Se mere om dette under punktet aktiviteter.

 

Seneste Nyheder

IMG 20221029 120321

En tur til Aasum, lørdag d. 29/10

Lørdag d. 29/10 gik turen mod Aasum, og der var både fisk og godt vejr at nyde.

keyboard_arrow_right Læs mere

Invitation til loppemarked ved Dalum Lystfiskerforening

Kom til loppemarked i Dalum Lystfiskerforening og gør en god handel på fiskegrej!

keyboard_arrow_right Læs mere
Bellinge-stykket nedstøms brogårdsvej

Invitation til fisketure oktober - november 2022

Dalum Lystfiskerforening inviterer alle medlemmer i foreningen til fisketure, med udgangspunkt fra foreningens klubhus. Der sættes retning mod henholdsvis Aasum-strækket af Odense Å og Vindinge Å.

keyboard_arrow_right Læs mere